Magiska gravidporträtt i Stockholm

Jag är så glad för varje fotografering där jag får skapa gravidporträtt i Stockholm och denna fotografering var verkligen inget undantag. Vilken magisk gravid kvinna med sådan power och aura runt sig. Det var en väldigt rolig fotografering med olika ombyten, varav ett var Danielas mäktiga afrikanska klänning. Sömmerskan kom med den mitt i fotograferingen och den hade ett långt mäktigt släp och massor av färg. Vi avslutade med en kort prommis ner till “min äng” som är perfekt för fotografering i fin natur och mjukt kvällsljus.

Nu har detta härliga par hunnit bli föräldrar, är så himla glad för deras skull! Och jag är glad att få dela några bilder med er. <3

Gravidporträtt i Stockholm hos Blicka Studio i TäbyGravidporträtt i StockholmGravidporträtt i Stockholm hos Blicka Studio inomhus och utomhusGravidfotografering utomhus parfotografering Stockholm

Här kan du läsa mer om gravidfotografering hos Blicka studio