Gravidfotografering

Gravidfotograf Stockholm
Gravid – bild 2
Gravid – bild 1
Gravid – bild 15
Gravid – bild 14
Gravid – bild 13
Gravid – bild 12
Gravid – bild 11
Gravid – bild 8
Gravid – bild 4
Gravid – bild 3
Gravid – bild 2

Gravidfotografering – i vår studio, utomhus eller hemma hos dig/er

Jag vet hur det är att vara gravid och bära runt på ett litet pyre i magen. Blandade känslor av förväntan, trötthet, glädje, rädsla och en massa annat på en och samma gång. Oavsett hur man mår av graviditeten så är det en mäktig upplevelse. Jag tycker att alla gravida kvinnor är så makalöst coola, starka och vackra. Riktiga superhjältar och det är en tid som är väl värd att föreviga med en gravidfotografering.

En gravidfotografering gör vi antingen i BLICKA studio i Täby, utomhus eller hemma hos er.  Eventuella syskon och partner är självklart välkomna att vara med också. Jag har även vackra gravidklänningar, blomsterkransar mm att låna ut.

Oftast passar v. 25-35 bra för en gravidfotograferingar, men givetvis är du välkommen innan och efter dessa veckor också. Varje graviditet är unik och allt beror på hur din mage växer och hur du mår under graviditeten.

Gravidfotografering i studion

Gravidfotografering studio Stockholm Gravidfotografering BLICKA studio Täby

Gravidfotografering i studion är en mysig och avslappnad stund. Bilderna blir vackra och stilrena och du och magen är i fokus. Jag bjuder på fika och vi kan samtidigt titta på de inramningar, album mm som jag erbjuder. Underbara gravidklänningar och blomsterkransar finns också att låna och det finns tid för flera ombyten.

Gravidfotografering utomhus

Gravidfotografering utomhus på stranden med Blicka studio och modell i gravidklänning

Vi fotar på stranden, i skogen eller kanske i en fin park för att få en vacker naturlig inramning till bilderna. Jag håller stenkoll på väderleksrapporterna för att fånga dig i det finaste ljuset. Jag älskar mjukt motljus året runt och planerar tillsammans med dig lämplig tidpunkt och plats för fotograferingen. Vid dåligt väder hittar vi ett nytt data,

Alla årstider har sin charm och jag älskar att fota gravida utomhus såväl vinter som sommar. Jag tar väl hand om dig oavsett årstid, vintertid har jag t.ex. med varm dryck, filtar och värmekuddar för att hålla dig varm.

Gravidfotografering hemma hos dig/er

Vill ni ha en personlig fotografering av mer lifestyle-karaktär så kommer jag hem till dig/er. Fotograferingen sker då i naturligt ljus och jag använder ert hem och inredning i bilderna.

Pris för gravidfotografering

Ca 1 timmes fotografering
Fika vid fotografering i studion
Lån av klänningar och rekvisita
Redigering av bilderna
Personlig bildvisning i studion där vi går igenom era bilder på storskärms-tv och väljer ut de bilder/album/inramningar som ni önskar köpa till.
Dessutom – en värdefull bonus! En baby-fotografering ingår i studio eller utomhus. Denna görs när bebisen är mellan 7 mån- 1 år.

950kr

Välkommen med din förfrågan till hej@blickastudio.se  så skickar vi fullständig prislista för album, inramningar och digitala filer.