Nyföddfotografering

Nyfödd – bild 13
Nyfödd – bild 11
Nyfödd – bild 10
Nyfödd – bild 9
Nyfödd – bild 8
Nyfödd – bild 7
Nyfödd – bild 6
Nyfödd – bild 5
Nyfödd – bild 4
Nyfödd – bild 3
Nyfödd – bild 2
Nyfödd – bild 1

Nyföddfotografering – i vår studio eller hemma hos er

Den första tiden med nyfödda är väldigt speciell och härlig, men kan också vara lite omtumlande och kaosartad. Vi vet hur snabbt tiden swishar iväg när man precis blivit förälder. Vi vet också hur otroligt värdefulla bilder från denna tiden kommer att bli.   Bevara  den första tiden med vackra bilder på er nyfödda hos oss. Vi förevigar de små tårna, fingrarna, leendet när de drömmer (eller kanske bara har lite gaser i magen ;).., lårvecken och allt det andra som är så fantastiskt med dessa nykläckta små varelser.

Hur går en nyföddfotografering till?

Vi rekommenderar att nyföddfotograferingen görs när babyn är mellan 5-14 dagar gammal. Då sover bebisen oftast bra och är lätt att jobba med för att få de där riktigt rofyllda bilderna. Vi sätter av 4 timmar för fotograferingen så att det finns gott om tid. Vi tar det på er lilla bebis villkor. Säkerhet och bekvämlighet för bebisen är det viktigaste, men vi ser även till att ni som föräldrar känner er trygga. Det finns tid för blöjbyten, närhet och mat under fotograferingen, allt för att babyn och ni föräldrar ska må så bra som möjligt.

I studion finns toalett med skötbord och i bildvisningsrummet är det lugn och ro så att ni kan sitta ner i soffan och amma eller mysa när ni vill.

Under fotrograferingen får ni låna rekvisita så som filtar, hårband, mössor och korgar. Ni får gärna ta med egen rekvisita i form av en liten nalle, snutte eller något annat som gör bilderna lite extra personliga, men annars har vi fina nallar som gör sig bra på bild också.

När ska vi boka?

Boka redan under graviditeten för att vara säkra på att få en tid för er nyföddsession. Vi bokar ett preliminärt datum några dagar efter er beräknade födsel. När er lilla sedan anlänt så hör ni av er till mig och vi bekräftar tiden eller hittar en ny tid om bebisen kommit tidigt eller sent.

Pris för nyföddfotografering

Upp till 4 timmars fotografering i studion, vardag mellan 9-17
Lån av rekvisita
Redigering av era bilder
Personlig bildvisning där vi går igenom era bilder och väljer ut de bilder som känns rätt i hjärtat för er
Dessutom – en värdefull bonus! En babyfotografering ingår, i studio eller utomhus – när ert lilla knytte är mellan 7 – 12 månader.

Pris: 1500 kr

För fotografering under kvällar och helger tillkommer en avgift på 500 kr per timme