Nyföddfotografering

Nyfödd – bild 8
Nyfödd – bild 8
Nyfödd – bild 6
Nyfödd – bild 6
Nyfödd – bild 5
Nyfödd – bild 4
Nyfödd – bild 3
Nyfödd – bild 2
Nyfödd – bild 11
Nyfödd – bild 1

Nyföddfotografering – i studion eller hemma hos er

Den första tiden med nyfödda är speciell och härlig, men kan också vara lite omtumlande och kaosartad. Jag vet hur snabbt tiden swishar iväg när man precis blivit förälder. Jag vet också hur otroligt värdefulla bilder från denna tiden kommer att bli.  Bevara den första tiden med vackra bilder, antingen tagna i studion eller hemma hos er.

Hos mig får ni naturliga nyföddbilder på er lilla och tillsammans med er föräldrar.  Ni får bilder på de små tårna, fingrarna, leendet när de drömmer (eller kanske bara har lite gaser i magen ;).., lårvecken och allt det andra som är så fantastiskt med dessa nykläckta små varelser.

Hur går en nyföddfotografering till?

Jag rekommenderar att nyföddfotograferingen görs när babyn är mellan 5-14 dagar gammal. Då sover bebisen längre stunder och det är lättare att skapa rofyllda bilder.  Vi tar det på er lilla bebis villkor och det finns tid för blöjbyten, närhet och matning under fotograferingen, allt för att babyn och ni föräldrar ska må så bra som möjligt. Självklart är ni välkomna när bebisen är lite större också.

I studion finns toalett med skötbord, soffa och god tid för att amma eller mysa mellan varven.

Ni får gärna ta med egen rekvisita i form av en liten nalle, snutte eller något annat som gör bilderna lite extra personliga, men i studion finns filtar, hårband, mössor och korgar vi kan använda oxå.

När ska vi boka?

Boka redan under graviditeten för att vara säkra på att få en tid för er nyföddsession. Vi bokar ett preliminärt datum några dagar efter er beräknade födsel och stämmer sedan av när bebisen faktiskt är född.

Pris för nyföddfotografering

Upp till 3 timmars fotografering i studion eller hemma hos er, vardagar.
Lån av rekvisita
Redigering av era bilder
Personlig bildvisning där vi går igenom era bästa bilder och väljer ut de bilder som ni vill investera i i form av album, tavlor och digitala filer.

Dessutom – en värdefull bonus! En babyfotografering ingår, i studio eller utomhus – när ert lilla knytte är mellan 7 – 12 månader.

Pris: 1500 kr