Gravidfotografering

En gravidfotografering med oss gör vi i BLICKA studio vid Täby Centrum, utomhus eller hemma hos er.  Eventuella syskon och partner är självklart välkomna att vara med också. Vi har även vackra gravidklänningar att låna ut.

Vi vet hur det är att vara gravid och bära runt på ett litet pyre i magen. Blandade känslor av förväntan, trötthet, glädje och en massa andra känslor på en och samma gång. Det en mäktig upplevelse och vi tycker att alla gravida kvinnor är så makalöst coola och så vackra. Självklart är det värt att föreviga med en gravidfotografering!

Gravidfotograferingar brukar vi göra mellan v. 25- v.35, men givetvis är du välkommen innan och efter dessa veckor också. Varje graviditet är unik och allt beror på hur din mage växer och hur du mår under graviditeten. 

Smakprov från några av våra fotograferingar ser ni nedan. Vi håller på att uppdatera sidan för fullt så snart finns här fler bilder från studio, utomhus och hemma hos.
Välkommen med din förfrågan till hej@blickastudio.se

Gravidfotografering utomhus med Blicka studio Gravidfotografering hos Blicka studio Gravidporträtt Täby StockholmGravidfotografering i vinterlandskap utomhus Fotostudio Täby, Danderyd, Stockholm