Investering

Inramade förstoringar, album och andra fotoprodukter är en investering som ni och kommande generationer kommer få glädjas över länge. Vi har noga valt ut ett sortiment av inramningar, album och väggtavlor från ett fåtal leverantörer, allt för att kunna leverera färdiga produkter av hög kvalité som ni kan dekorera ert hem med direkt. De flesta av produkterna är omsorgsfullt gjorda för hand i Sverige.
Vid fotografering i vår studio visar vi er samtidigt inramade förstoringar, art plates och linneklädda album så att ni efter fotograferingen kan fundera hemma på var i hemmet och hur ni vill kunna njuta av bilderna.

Under bildvisningen i vår studio guidar vi er självklart till produkter som passar just er.

Att boka en fotografering med oss är att investera i minnen, att investera i dig och i din familj. Du/ni är värda att förevigas Just Precis Nu. Tiden rusar iväg och vi vet precis hur det är att tänka : -Snart ska vi boka in den där fotograferingen, ska bara …. först” och vips har det gått flera år.  Så vänta inte utan kontakta oss Nu så ser vi till att ni får de minnen ni är värda.

Fotograferingsavgift startar vid 950 kr och inramningar vid 600 kr. Fullständig prislista får du givetvis vid kontakt med oss.